Kosár tartalma

A kosár üres

Termék kategóriák

ÁLLATELEDELEK, ALMOK ÉLELMISZERIPARI TERMÉKEK FRISS HÚSOK, ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK HÁZTARTÁSI- ÉS VEGYIÁRUK ITALÁRUK PIPERE ÉS KOZMETIKUMOK TELEFONKÁRTYA FELTÖLTÉS ÜNNEPI TERMÉKEK EGYÉB

Cégünkről

Cégadatok:

Cégnév: ODeli Kft
Székhely: 4030 Debrecen, Monostorpályi út 132.
Cégjegyzékszám: 15-09-078637
Adószám: 23734379-2-09

 

Cégünkről:

Debrecenben és környékén elsőként foglalkozunk élelmiszer-házhozszállítással. Tudunk változtatni, merünk kockáztatni, és egy új dologba belevágni, különben lemaradunk a piac igényeitől. Tartson lépést velünk! 

Termékeinket előnyös áron és versenyképes szállítási díjjal rendelheti meg. A kiszállítás díja Debrecenben 690 Ft, a külterületekrepedig 90 Ft/km, ez nemigen haladja meg a sajátkezű bevásárlás költségeit. Arról nem is beszélve, hogy így idejét és energiáját sokkal kellemesebb dolgokra fordíthatja. 

Nálunk mindenfajta élelmiszert megtalál, amire csak szüksége lehet. A hús, a tejtermékek, a gyümölcsök és zöldségek természetesen mindig frissek, amiről a napi beszerzéssel gondoskodunk. 38 éves kereskedelmi gyakorlatom garancia a minőségre. Olyan termékeket szállítunk ki, mintha Ön válogatta volna a piacon vagy a hentesnél.

 
0

Jelenleg 0 termék van a kosárban